Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €Helsingin parhaat joululahjat kätevästi keskustasta

Olemme jälleen mukana ihanassa TRE Christmas Marketissa. Meillä on myynnissä niin huopaa kuin vaneria, kattaustuotteita ja koruja.

TRE Chrismas Market on WTC:n kauniissa pankkisalissa Aleksanterinkadulla.

Tämän vuoden tapahtumassa on tuotteita yli 150:ltä yritykseltä. Tapahtuma keskittyy piensisustukseen, jouluherkkuihin, lastentuotteisiin, lahjatavaroihin, paperituotteisiin, kosmetiikkaan, koruihin ja asusteisiin. TRE Christmas Marketista löytyy huippujuttuja pukinkonttiin ja joulun odotukseen.

Tapahtumassa yhdistyvät antamisen ilo ja yhdessä tekeminen. Viime vuoden joulumarketissa TRE keräsi yhdessä Brother Christmasin kanssa noin 1500 lahjaa lasten-, nuorten-, ja vanhainkoteihin sekä pakolaiskeskuksiin Helsingin seudulla. Myös tämän vuoden tapahtumassa TRE ja Brother Christmas tekevät yhteistyötä lahjakeräyksellä, johon asiakkaat ja yritykset ovat taas tervetulleita osallistumaan.


Aleksanterinkatu 17, Helsinki (Stockan kulmalla)

ma–pe klo 11–20
la–su klo 11–18

7. – 17.12.
ma–su klo 11–20

18. – 23.12.
ma–su 11–21

Suljettu 6.12.

Supisuomalaisia värejä
Juhliaksemme 100-vuotista Suomea suunnittelimme sinivalkoisen sarjan alusia: tuttuja värejä mutta aina yhtä ihanan raikkaita ja rakkaita.

Löydät sinivalkoisia tuotteitamme mm. verkkokaupastamme.
Mukana Habitaressa

Olemme Habitaressa 13.-17.9.2017 Suomalaisen Työn Liiton KOTI - Suomalaisen kodin mielenmaisema
-messusosastolla. Tuotteitamme löydät Hanki-alueelta (Halli 6K50).

Tervetuloa messuille !

Uusi laukkumallisto julkaistu Japanissa


Uusi Aeon-tavarataloille suunniteltu Pionina Accessories -mallisto on julkaistu Japanissa. Mallistoon kuuluu laukkuja ja pussukoita, jotka on tehty talveen hyvin sopivasta pehmeästä materiaalista kuten huopa.
Habitare 2016 - Uudet nappisäilyttimet mukana Suomi Kodissa

Dekorando on mukana Avainlippu- ja Design from Finland -yritysten KOTI-yhteisosastolla Suomen suurimmassa huonekalu-, sisustus- ja designtapahtumassa Habitaressa, joka pidetään 7. - 11.9.


Esillä on Dekorandon pyöreät, monikäyttöiset vanerisäilyttimet. Uusimpana tuotesarjan jäsenenä on leipälaatikko, jonka kantta voi käyttää myös leikkuulautana.

Koti-yhteisosasto Habitaressa sijaitsee osoitteessa 6k 109.

Tervetuloa!


6.9.2016


Uutta verkkokaupassa: ei toimitusmaksuja kotimaan tilauksista

Olemme poistaneet toimitusmaksun kotimaan tilauksista. Samoin alensimme EU-maihin lähetettävien tilausten toimitusmaksua 10 eurosta 5 euroon.

Nyt voit piristää kotiasi tuotteillamme entistä edullisemmin. Verkkokaupastamme löytyy myös uutuuksia huovasta vaneriin.

11.8.2016

Lehdistötiedote 4.2.2016

Dekorando Living -sarja täydentyy tekstiileillä ja vanerituotteilla

Dekorando julkistaa Frankfurtin Ambiente-messuilla useita tuoteuutuuksia. Dekorando Living -tuoteperhe täydentyy raikkailla tekstiileillä, astiapyyhkeillä ja bambuliinoilla. Lisäksi vanerivalikoima laajenee mm. uusilla säilyttimillä, joiden inspiraationa ovat olleet vanhat suomalaiset vakat. Samalla Feel Felt -mallisto on uudistunut. Kaikkia tuotteita yhdistää luonnonmateriaali, kauniit värit ja geometriset muodot.

Tekstiilit
Uudet astiapyyhkeet täydentävät Dekorando Livingin -keittiösarjaa väreillään ja muodoillaan. Tikari & Maininki on suunnitellut pyyhkeiden raikkaat, kauniit printit. Bambutiskiräteissä on hieno, puolihimmeä kiilto, mikä saa värit hehkumaan. Ne ovat miellyttävän tuntuisia ja hyvin ekologisia.

Vaneri
Uutuutena ovat pyöreät, monikäyttöiset vanerisäilyttimet, jotka soveltuvat niin leipä- ja hedelmäkoreiksi kuin keittiövälineiden säilytykseen. "Halusimme suunnitella säilyttimen, jossa on jotain perinteikästä suomalaista, modernilla tavalla höystettynä. Mielestämme nappikoristeet tuovat tuotteeseen trendikästä ilmettä ja leikkimielisyyttä", Dekorandon suunnittelutiimi kertoo.

Huopa
Feel Felt -mallistossa on paljon uusia malleja ja värejä. Malliston pääpaino on keittiössä ja kauniissa kattaustuotteissa. Suunnittelussa on edelleen lähtökohtana, että tuote tuntuu ja näyttää hyvältä, sekä tuo iloa arkeemme.

Suomalaisille juurille
Olemme ylpeitä suomalaisuudestamme, jonka haluamme välittyvän tuotteistamme. Osa uusista tuotteistamme tehdään Suomessa, osa sen lähialueilla.

Syksyllä 2015 saimme Design from Finland -sertifikaatin.

Työtä nepalilaisille naisille
Julkistimme Feel Felt - ja Pionina Accessories -sarjat Habitaressa vuonna 2009. Huopatuotteet tehdään edelleen Nepalissa, jossa työllistämme pääasiassa sosiaalisesti syrjäytyneitä naisia. Meille on hyvin tärkeää, että voimme tällä tavoin tarjota heille työtä ja hyvinvointia. Arvostamme lisäksi suuresti heidän käsityötaitojaan.

Lisätietoja: www.dekorando.fi
Sari Kanerva, sari.kanerva@dekorando.fi, puh. 040 511 3311
Elina Kunnas, elina.kunnas@dekorando.fi, puh. 0400 646 341
Anne Uramo, anne.uramo@dekorando.fi, puh. 050 321 7029

Dekorando on kolmen naisen yritys, joka perustettiin vuonna 2007. Dekorando Living -tuoteperheen ensimmäiset jäsenet Feel Felt - ja Pionina Accessories lanseerattiin vuonna 2009 Habitaressa.

Yrityksellä on Design from Finland -sertifikaatti. Huopatuotteet tehdään käsin Nepalissa, jossa Dekorando työllistää naisia. Vanerituotteet ja tekstiilit tehdään Suomessa ja sen lähialueilla.

Dekorandon tuotteita esitellään vuosittain kansainvälisillä messuilla. Viennin osuus on lähes 80 %. Tärkeimmät vientimaat ovat Japani, Sveitsi, Saksa ja USA.